Kjøps- og bruksvilkår

Generelt

Undervisningsmetoder (925319465) er et enkeltpersonforetak som eies og drives av Anne Marte N. Sandnes.

Partene

Selger er:
Undervisningsmetoder
Mail: undervisningsmetode@gmail.com
Tlf: 40450207
Organisasjonsnummer: 925319465

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Opphavsrett

Innhold, tekst og bilder på nettstedet er opphavsrettslig beskyttet og eies av Undervisningsmetoder og kan ikke brukes uten tillatelse. Brudd på opphavsrett og kopirett av bilder, tekst og innhold vil etterfaktureres. Ved deling av lenker til produkter og annet innhold på nettsiden, skal det krediteres med navn og/eller link til nettsiden.

Produktinformasjon

Alle priser er oppgitt i norske kroner og vises inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen fullføres. Undervisningsmetoder tar forbehold om eventuelle feil i priser, og vil kunne benytte seg av retten til å kansellere og/eller refundere bestillinger.

Pris per produkt, er gjeldende tilgang for en bruker (ansatt).
Dersom det er flere brukere (ansatte) som skal benytte seg av samme produkt, må man kjøpe tilsvarende like mange tilganger til produktet.

Salgs- og leveringsbetingelser

Levering

Produktene som selges i nettbutikken på www.undervisningsmetoder.com leveres elektronisk. Produktfilene gjøres tilgjengelig for brukeren via e-mail umiddelbart etter at betalingen er godkjent

Betaling

Undervisningsmetoder tilbyr betaling med kort. Ved handel blir betalingen behandlet av betalingsformidlerne, Stripe, som tilbyr en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Det vil ikke bli lagret opplysninger om betalingskortet i nettbutikken. Fakturering av kredittkortet blir gjort direkte.

Faktura utstedes automatisk ved bestilling og sendes ut på e-post i PDF-format.

Angrerett

Det er ingen angrerett eller mulighet for avbestilling etter at produktene gjøres tilgjengelig for nedlasting. Dette er i henhold til Forbrukerrådets veileder om angrerett, punkt 17.

Dersom du allikevel har en klage eller ikke skulle være fornøyd er det bare å ta kontakt, så finner vi en løsning.

Refusjon

Hvis det foreligger en mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi selger melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen.

Kjøperen kan velge mellom å kreve mangelen rettet eller levering av tilsvarende ting. Selger kan likevel motsette seg kjøperens krav dersom gjennomføringen av kravet er umulig eller volder selgeren urimelige kostnader. Retting eller omlevering skal foretas innen rimelig tid. Selger har i utgangspunktet ikke rett til å foreta mer enn to avhjelpsforsøk for samme mangel.

Ved reklamasjon må man sende en mail til undervisningsmetode@gmail.com og oppgi ordrenummer, samt årsak til reklamasjonen.

Personvern og personopplysninger

I forbindelse med bestillingen godtar du at Undervisningsmetoder kan lagre og bruke informasjonen din i kommunikasjonen og kundeforholdet med deg. Undervisningsmetoder vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev.

For andre spørsmål rundt personvern og lagring av data, se Personvernerklæringen her på Undervisingsmetoder eller ta kontakt ved eventuelle spørsmål.

Force majeure

Undervisingsmetoder tar forbehold om force majeure, slik som krig, omfattende arbeidskonflikt, blokade, brann, miljøkatastrofe, alvorlig infeksjon, sykdom eller annen hendelse utenfor partens kontroll, og som hindrer bedriften fra å oppfylle sine forpliktelser. Undervisningsmetoder er en liten bedrift og er i så måte sårbar for uforutsette og personlige hendelser. Vi forplikter oss likevel til å ha en god kommunikasjon i tilfeller der dette er mulig.

Trenger du hjelp?

Kontakt oss på mail undervisningsmetode@gmail.com dersom du har spørsmål.