Planetene i solsystemet vårt

#kortblogginnlegg!

Titter innom her på «Undervisningsmetoder» for å ønske alle lærerkollegaer over det ganske land en super uke. Det har nærmest blitt en fin søndagstradisjon, dette, og søndagen blir ikke helt det samme uten. Men dagens blogginnlegg blir av det korte slaget, for nå jobber jeg med å lage og prøve ut noe som jeg nesten ikke kan vente med å dele med dere. Det er så morro når man finner noe som funker, som elevene liker, og som gjør at læringen bokstavelig talt går som en lek.

Nå er to uker med temaet «verdensrommet» tilbakelagt, og jeg har fortsatt med å fylle på temasiden Verdensrommet. Elevene har lært mye – og det har jeg også. Tenk at man kan undervise i det samme temaet flere ganger, og hver eneste gang fange opp noe nytt. Det er ingen tvil om at det er gøy å lære – både for små og for store.

Videre følger noen oppgaver og aktiviteter som jeg håper flere kan ha glede av. Inne på temasiden Verdensrommet finner du mer info.
Ønsker alle en riktig fin uke.
Ta godt vare på hverandre <3


Les, klipp og limSpørsmål til tekstenLag romvesen med geometriske klosser

Jeg er et romvesen – skriveoppgave

Må dele denne også. Tegningene var minst like gode som tekstene. Da jeg gjennomførte oppgaven med gruppa, brukte jeg oppgaven fra forrige uke som modelltekst. Gode modelltekster er gull verdt!

Lær sangen om planetene på ukulele

Husker du musikk-oppgaven med «Sangen om planetene» som jeg delte i forrige blogginnlegg? Hvis du har elever som spiller ukulele, så er denne sangen kjempefin å lære. Jeg brukte den på 4. trinn med stort hell.


Kunst- og håndverk

Jeg er stolt av å ha så mange dyktige kollegaer som lager så mye fint med elevene våre. Dette bildet er fra utstillingen ute i trapperommet. Foto: Anne Marte N. Sandnes

Undervisningsmetoder.com – for raus og fri delingskultur i skolen
–> Har du tips eller opplegg fra skolehverdagen som du kan være med å dele? Da vil jeg gjerne høre fra deg! Send meg en mail: annem1984@gmail.com
–> Vil du ha gratis undervisningsopplegg på epost? Følg Undervisningsmetoder ved å trykke på “subscribe” til høyre øverst på siden.
–> Følg gjerne “Undervisningsmetoder” på instagram:

Legg igjen en kommentar