Santa Lucia

Nå er det bare fem skoledager igjen – så er det juleferie!

I morgen er det Lucia-markering, og i den anledning har jeg oppdatert temasiden. Et letekryss og et arbeidsark med spørsmål, svar og tegning ble det også.

Det er noe vakkert over Lucia, synes jeg. Lucia var snill og omsorgsfull. Hun lyste av godhet, både overfor mennesker og Gud.

La oss være litt som henne, og bruke den siste skoleuka på å vise godhet, omsorg og være rause mot hverandre. Selv skal jeg gjøre alt for å gi elevene fine dager. Jeg tror jammen santen at de også skal få være med på å lage en ordentlig fin overraskelse til en jeg kjenner som kan trenge en oppmuntring i jula.

Som Ragnhild Iversen så fint leser i «Fortellingen om Lucia»:

«Vi kan også prøve å dele med andre. Men alle må få tro på det de vil».

Ønsker alle en fantastisk uke!

Direktelink til læringsmateriellet:

Høytider og markeringer: Santa Lucia

Legg igjen en kommentar