SETNINGER: plakater, les-klipp-lim, «rotta har rota», bildekort, hentediktat, skriveoppgaver, uteskole m.m!

Hipp hurra for gjenåpningen av landet og oppheving av korona-restriksjonene! Så utrolig godt det gjør å se ansikter som ikke er gjemt bak et munnbind! Og bare det å kunne se hvem du treffer på gata! Som om ikke det er nok venter våren like om hjørnet. Vi har mye å glede oss over.

Denne uka er det setninger som er tema her på Undervisningsmetoder. Det var rett og slett fordi jeg har fått flere henvendelser om temaet den siste tiden. Siden skriving er noe jeg brenner for, så var det et enkelt valg denne gangen.

Før var setninger inne på siden under norsk som heter «Skriveopplæring». Men fordi det ble altfor mye innhold på denne siden, må flere undertemaer tas bort og heller få sin egen temaside. Det skal også mye mer nytt stoff inn på denne siden.

Den nye siden som tar for seg setninger finner du under NORSK på hovedmenyen – og deretter trykker du deg inn på SETNINGER.

Her finner du sjekkliste, aktivitet der elevene skal stille opp i riktig rekkefølge, les-klipp-lim-oppgaver, «rotta har rota», bildekort som kan brukes både inne og på uteskole, hentediktat, oppgaver for å øve på mellomrom, aktivitet der elevene skal lage tullete setninger, uteskole med skrivestopp, bildefortelling, leker, muntlige aktiviteter og mye mer!

Jeg håper dette vil komme mange til nytte, og lette planleggingen og forberedelsene til undervisningen. Selvfølgelig håper jeg også at dere får mange morsomme og lærerike timer!

Denne uka skal jeg på dialogmøte med NAV og på «Poliklinikk for rehabilitering etter hodeskade» på Ullevål sykehus. Er spent, og krysser fingrene for at de kan komme opp med en liten mirakelkur som gjør at jeg kan komme tilbake til arbeidslivet igjen.
Ha en fin uke alle som en!

Alt læringsmateriell ligger ute til gratis nedlastning både på bokmål og nynorsk.

Tips gjerne en kollega du tror kan få bruk for det! ❤️

Legger ved bilder som viser litt av det som ligger ute. Direktelink finner du nederst i blogginnlegget.

Norsk – setninger

Denne siden finner du også under «Norsk» oppe på hovedmenyen.

2 kommentarer om “SETNINGER: plakater, les-klipp-lim, «rotta har rota», bildekort, hentediktat, skriveoppgaver, uteskole m.m!”

 1. Hei!
  Noe har skjedd, så jeg ikke får til å laste ned oppleggene dine lenger. Jeg har forsøkt i to ulike nettlesere. Det fungerte for en uke siden…

  Ellers- supre opplegg! Takk for alt du lager og legger ut!:)

  Svar
  • Hei Kristine!

   Det var rart, for alt er oppe og går som vanlig. Send meg gjerne en mail der du forteller hva du ser på skjermen når du prøver å laste ned noe, så skal jeg forsøke å hjelpe deg 🙂 Mailadressen er undevisningsmetode@gmail.com

   Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd!

   Mange hilsener fra Anne Marte

   Svar

Legg igjen en kommentar