Påskespesial – «fjernundervisning edition»

Det nærmer seg påske, og derfor er påsken tema for dagens blogginnlegg. Siden vi jobber med fjernundervisning fra hvert vårt hjemmekontor, får det naturligvis også betydning for hvordan vi jobber sammen med elevene. I dette blogginnlegget deler jeg diverse påskeaktiviteter.

Min corona-strategi i uka som kommer er at jeg skal bli bedre til å ha fokus på alle tingene vi kan gjøre, fremfor det vi ikke kan gjøre. Jeg skal se litt mindre på nyhetene, og heller gi litt mer oppmerksomhet til alle de fantastisk, flotte menneskene som jeg er så heldig å ha rundt meg. Og sist, men ikke minst, skal jeg gjøre det jeg kan for at alle elevene våre skal få en fin uke – selv om de ikke er på skolen. Ha en fin uke dere også!

Sol, is, hjærtesmilefjes & en solid kladeis med kjærleik til alle sammen – nå kommer litt påskestæsj =)

Nå for tiden må vi passe oss for ikke å spre smitte. Men spre glede, derimot – det kan vi fint gjøre! Ta godt vare på alle rundt deg, og ikke glem å nyte alt som er bra. Her er noen glimt fra tur på Sørenga og rundt i Gamle Oslo. Det ble 12 000 skritt på skrittelleren, med ispause og kvikklunsj-pause i vårsola. Deilig!
Foto: Lars Marthin Tofteberg Holer

Dagens påskespesial avsluttes med å la Emma vise frem den flotte plakaten hun har laget på hjemmeskole med god hjelp av mamma Caroline Sørensen.

«HAN KJEM DEN DAGEN
FOR JENTE OG GUT,
DER VI FRIE SOM FUGLEN
KAN SPRINGE UT».

Foto: Caroline Sørensen

Direktelink:

HØYTIDER OG MARKERINGER – Påske

2 kommentarer om “Påskespesial – «fjernundervisning edition»”

Legg igjen en kommentar