Med ønske om en riktig god sommer

Det er sommerferie, og nesten 2 måneder med deilige fridager ligger foran oss. Så utrolig velfortjent! For dette har vært et skoleår utenom det vanlige.

Hvem hadde vel sett for seg ved skoleårets spede start at en verdensomspennende pandemi skulle føre til lockdown og flere uker med fjernundervisning? Skoleåret 2019/2020 har skrevet seg inn i historiebøkene som et år vi aldri kommer til å glemme.

Heldigvis har denne samfunnskrisen også ført til positive endringer. Først og fremst fikk skole-Norge et digitalt løft på rekordtid. Men jeg er også stolt og glad for at vi lærere står sterkere samlet enn noen gang før. Denne krisen taklet vi – sammen!

Aldri før har vi delt mer oss imellom enn vi gjør nå. Deling av erfaringer og læringsmateriell er noe jeg brenner for. Det er så mange som gjør så mye bra, og disse erfaringene og ideene må løftes opp og fram! Så et varmt TUSEN TAKK til alle som har vært med å dele her på bloggen, og alle som har vært med å dele på andre plattformer.

Jeg håper vi fortsetter å dele også i årene som kommer. Som dere vet er et viktig prinsipp for meg er at ingen lærere skal betale for å gjøre jobben sin. Lærere skal FÅ BETALT for å gjøre jobben sin. Derfor har jeg lagt ut alt jeg lager gratis her på Undervisningsmetoder – og slik vil det fortsette.

Helt til slutt vil jeg takke alle følgere – både her på nettsiden, på Facebook og på Instagram. Dere inspirerer meg, og dette eventyret hadde ikke vært det samme uten dere. Jeg gleder meg til skolestart i august, da venter nye utfordringer.
Men først: avspasering og sommerferie.

Sommerferien skal nytes, selv om det ikke blir utenlandsreiser i år. Her fra Botanisk hage på Tøyen, Oslo. Foto: Lars Marthin Tofteberg Holer

RIKTIG GOD SOMMER!

3 kommentarer om “Med ønske om en riktig god sommer”

  1. God sommer! Setter stor pris på de fine oppleggene du deler❤️
    Nå skal vi nyte sommeren🌞🤩

    Svar

Legg igjen en kommentar