Nytt år, nye muligheter!

Skoleåret 2020/2021 er i gang. Herlighet så spennende det blir!

Etter en fantastisk fin sommerferie (den beste jeg kan huske!) er hverdagen tilbake. Og godt er det, for dette skoleåret kommer til å bli et spennende år. Med ny læreplan kommer vi til å høste mange erfaringer, og jeg er sikker på at disse endringene vil føre Skole-Norge i riktig retning. En av endringene er at økt fokus på dybdelæring gjør at undervisningen i enda større grad vil bli temabasert. Her på Undervisningsmetoder er alt samlet tematisk – og enda flere temasider kommer. Det passer altså veldig godt til hvordan nettstedet er bygd opp.

I løpet av sommerferien bestemte jeg meg for å satse og ta steget videre. Undervisningsmetoder har nå blitt et enkeltmannsforetak (hurra!). I samme slengen investerte jeg i å kjøpe nytt utstyr. Noen ganger må man bare tørre å satse på det man brenner for – og det er nettopp det gjør jeg nå. Jeg elsker å være lærer, og jeg kjenner det bobler i meg når jeg får utfolde meg kreativt. Det er så innmari, innmari gøy, og nye ideer popper stadig frem. Blogging – med alt det innebærer, har blitt en del av meg.

Fordelen med å ikke være bundet til et forlag er at jeg har en fri penn. I tillegg kan jeg lage det jeg vil, når jeg vil. Ulempen er derimot at jeg må stå for alle utgiftene selv. Og siden jeg ikke ønsker å ta betalt, må jeg også finne måter å finansiere utgiftene på. Litt kommer inn via annonser, men ikke nok til å dekke alle kostnadene. Derfor har jeg landet på at jeg legger ut VIPPS, slik at de som ønsker å gi en støtte til prosjektet kan gjøre det. All hjelp settes umåtelig stor pris på. Nettstedet skal fortsette å være åpent for alle, og alt læringsmateriell skal fortsette å være gratis.

TUSEN TAKK til alle følgere! Det er så koselig med alle hyggelige meldinger jeg får fra dere. Skriv gjerne en melding på Facebook -siden om du har spørsmål, eller om det er noe spesielt du ønsker deg.

Nå er det mye flunkende nytt læringsmateriell som tripper spent rundt hjørnet, og venter utålmodig på å bli publisert. Du og kollegaene dine er mer enn velkommen til å bli med på moroa! La oss gjøre undervisningen gøy og engasjerende – sammen!

Følg gjerne Undervisningsmetoder både her på nettsiden, på Facebook og på Instagram.

Godt Nytt Skoleår!

Tenk at jeg får drive med akkurat det jeg liker best! Takknemlig!

Legg igjen en kommentar