EN LITEN JULEHILSEN

Hei, hå, nå er det jul igjen!

Hvor har tiden blitt av? Nå er det allerede nærmere et halvt år siden skolestart i august. Det er rart å tenke tilbake – på dager og måneder fulle av opplevelser og mange gode minner. Hele den spesielle situasjonen vi har vært i har satt et tydelig preg på skolehverdagen, men heldigvis har vi klart å gjøre det beste ut av det. Selv om både elevene og jeg skulle ønske at alt var som normalt, så har vi tonnevis av gode opplevelser sammen!

Nå kjenner jeg at det skal bli godt å senke skuldrene. Foran oss venter nesten to deilige uker med ferie og fri. Så godt! Og så velfortjent! Herlighet så stolt jeg er av av alt det gode arbeidet vi har gjort, til tross for alle utfordringer vi har møtt på veien. Disse fridagene fortjener vi, og de skal nytes.

TUSEN TAKK til alle dere som er med på det eventyret Undervisningsmetoder er! Takk for alle fine kommentarer, hyggelige hilsener og et herlig engasjement for undervisning – og ikke minst for elevene våre! Vi er så heldige som har verdens beste jobb, og når vi deler og heier på hverandre, så når vi langt. Jeg må også si tusen takk til dere som gir en økonomisk støtte, for det er ikke til å legge skjul på at dette er et prosjekt som koster.

Så er det noen som jeg må rette en spesiell takk til. Tusen hjertelig takk til pappa, Atle, som alltid stiller villig opp som korrekturleser når noe skal oversettes fra bokmål til nynorsk. Det har vært og er en veldig god hjelp. Takket være deg har jeg kunnet publisere alt læringsmateriell både på bokmål og nynorsk, og det vet jeg det er mange som er glad for!

Jeg må også takke mine fantastiske kollegaer på Lakkegata som jeg er så heldig å få jobbe på team sammen med. Heidi, Torunn og Kjartan; Jeg setter så utrolig stor pris på dere!

Og sist, men ikke minst; Tusen takk til elevene på Lakkegata skole. Dere inspirerer meg hver eneste dag, og gjør at jeg med hånda på hjertet kan si at jeg har verdens beste jobb. Inspirasjonen fra dere gjør at det titt og stadig popper opp gode ideer, som jeg er så heldig å kunne dele videre. Dere har fått en stor plass i hjertet mitt.

Riktig God Jul til alle sammen!

Jeg GLEDER meg til å dele mye mer med dere i året som kommer!!!

2 kommentarer om “EN LITEN JULEHILSEN”

 1. Hei. Eg er blant dei mange som har glede av å bruke arbeidet ditt, og eg har lyst til å gje deg ei gave som takk. Men når eg trykker på Mastercard over, får eg bare denne beskjeden:

  We are sorry, there was a configuration problem. Please contact the site owner. Error:SP17

  Svar
  • Hei Margrethe!

   Så hyggelig av deg, og takk for at du gir beskjed. Det er ikke alltid den fungerer så godt 🙂

   Du kan gi et bidrag via VIPPS 404 50 207 eller kontonummer 0539 10 88189.

   God jul til deg!

   Anne Marte /Undervisningsmetoder

   Svar

Legg igjen en kommentar