SKOLESTART-KICK OFF!

Kjære lærerkollegaer!

Jeg håper alle sammen har hatt en fantastisk sommerferie, og er klare til å starte et nytt skoleår. Nå ligger det foran oss, blanke ark som vi skal fylle med farger! Nytt år – nye muligheter! VI ER HELDIGE!

Her på Undervisningsmetoder er derfor temaet for årets første blogginnlegg SKOLESTART. Ukene frem til høstferien er alltid hektiske. Det er så mye som skal på plass! Denne nye temasiden håper jeg kan bidra til å gjøre skolestarten litt enklere.

Under «Høytider og markeringer» oppe på hovedmenyen kan du nå finne den nye temasiden «Skolestart». Her finner du splitter ny dagsplan, vimpler til å dekorere klasserommet, navnelapper, gruppeoversikter i ulike versjoner til bruk i stasjonsundervisning, oversikt over ordenselever, stjernemelding, vennegrupper (redigerbar foreldreinfo og gruppeoverksikt, 2 versjoner), oversikt over turvenner, min gjøreliste (til alle listemennesker!), oppgaven «Finn en klassevenn som har .. på to ulike nivå og naturstien til årstiden sommer, et fint utgangspunkt til å diskutere elevenes opplevelser i sommerferien.

I tillegg har jeg laget en side som heter «Bli kjent-leker». Den finner du på hovedmenyen under fanen som heter «Klassemiljø». Her er en oversikt over gode bli kjent-leker som passer å bruke for at elevene skal bli kjent med hverandre, og deg som lærer. Under den samme fanen på menyen finner du også siden som heter «Hvordan skape et godt klassemiljø?«. Her er det mange forslag til aktiviteter og lignende som du kan gjøre for å jobbe med å bygge gode relasjoner.

Hvis du har innspill eller ønsker om noe mer som bør være med, send meg gjerne en mail! Til temaet skolestart vil det komme enda mer etter hvert. Og her på Undervisningsmetoder er ALLE HJERTELIG VELKOMMEN til å bli med.
Merk at mail-adressen er undervisningsmetode@gmail.com (altså uten r).

For å fortsatt kunne dele alt her inne på siden gratis, er jeg helt avhengig av økonomiske bidrag. Jeg sier derfor TUSEN TAKK til dere som gir støtte til dette prosjektet. Dere skal vite at det betyr innmari, innmari mye. Fra nå av vil det også åpnes opp for annonsering. Kanskje har du en lærebok du vil annonsere for? Kanskje vil du annonsere for en nettbutikk, eller kanskje et kurs? Her på Undervisningsmetoder vil du garantert nå bredt frem. Her er det mange muligheter – og det er selvfølgelig bare å ta kontakt.

Alt læringsmateriell ligger ute til gratis nedlastning både på bokmål og nynorsk.

Tips gjerne en kollega du tror kan få bruk for det, og som du ønsker skal få en god skolestart! ❤️

Legger ved bilder som viser litt av det som ligger ute. Direktelink finner du nederst i blogginnlegget.

RIKTIG GODT NYTT SKOLEÅR!

Dagsplan

Vimpler

Navnelapper

Stasjonsundervisning, gruppeoversikt

Ordenselever, oversikt

Stjernemelding

Vennegrupper, foreldreinfo og gruppeoversikt

Turvenner

Min gjøreliste

Finn en klassevenn, 2 nivå

Natursti sommer

Direktelinker

HØYTIDER OG MARKERINGER: Skolestart

KLASSEMILJØ: Bli kjent-leker

KLASSEMILJØ: Hvordan skape et godt klassemiljø?

TALL-OG MENGDEFORSTÅELSE: Tallplakater 0-20

KRLE: Sanger om vennskap

Vil du gi et bidrag til Undervisningsmetoder?

VIPPS: 404 50 207

Legg igjen en kommentar