HØSTEN OG DE FIRE ÅRSTIDENE: Bingo, ordstafett, natursti, silhuetter, med mer!

HIPP HURRA! Tidligere denne uka, på tirsdag, ble jeg 37 år! (SKAL SI TIDEN FLYR, ja, livet er litt av et et eventyr!) Siden den store dagen ble feiret sengeliggende med forkjølelse og feber, og bursdagskaka var bytta ut med ingefær, halsdrops og c-vitamintilskudd, så tar jeg igjen litt av feiringen nå – her på Undervisningsmetoder – sammen med dere!❤️

Temaet for dagens blogginnlegg er høsten og de fire årstidene. På temasiden «Årstider og måneder» som du finner under NATURFAG oppe på hovedmenyen kan du scrolle deg ned til årstiden «HØST» og laste ned «la oss skrive» (skriveoppgave med silhuetter), og en hel del uteskoleopplegg: høst-bingo, ordstafett med høstord og natursti. Håper dette vil være til glede og nytte for mange.

GIVEAWAY!

På Instagram blir det i denne anledningen en litt omvendt bursdagsfeiring, for i dag er det dere som kan vinne!

Alt du trenger å gjøre er å like Undervisningsmetoder på Instagram, og tagge en kollega eller venn som du synes fortjener å vinne en bokpakke verdt ca. 600 kr som kan brukes i undervisningen.

Bokpakken inneholder to flotte bøker utgitt av Figenschou forlag fra serien Eventyrorkesteret: «Fire årstider på en dag», hvor barna blir introdusert for komponisten Vivaldi, og «Tornerose» hvor vi blir kjent med komponisten Tsjajkovskij.

GIVEAWAY PÅ INSTAGRAM: Alt du trenger å gjøre er å følge Undervisningsmetoder på Instagram og skriv navnet på en god kollega eller venn du vil skal få en bokpakke hvis du vinner.

Begge bøkene har fantastiske bildeoppslag, og underveis kan man høre på musikken til de kjente komponistene. Les mer om bokpakken med bøkene du og en kollega/venn kan vinne på Figenschou forlag. Vinnerne trekkes på fredag (førstkomande 24. september).
Følg med på Instagram!

Alt læringsmateriell ligger ute til gratis nedlastning både på bokmål og nynorsk.

Tips gjerne en kollega du tror kan få bruk for det! ❤️

PS! Nettstedet er under «ombygging», så derfor vil siden forandre seg litt etter hvert – den skal bli enda bedre! Nå har jeg (som på ingen måte kan sies å være teknisk anlagt) klart å legge til en QR-kode øverst på nettsiden. STOLT! Det er så kult med slike teknologiske små mirakler som gjør hverdagen vår enklere.

Legger ved bilder som viser litt av det som ligger ute. Direktelink finner du nederst i blogginnlegget.

Ønsker dere alle sammen en fantastisk fin uke!

La oss skrive!

Høst-bingo

Ordstafett – høst

Natursti – høst

Direktelinker

NATURFAG – Årstider og måneder

UTESKOLE – Naturstier

Legg igjen en kommentar