5 MILLIONER VISNINGER!!! 🥳 💐Bli med og feire med oppgavehefter, klypekort, puslespill, uteskoleaktiviteter m.m i multiplikasjon!

Velkommen til ukas «happy moment«!

Og denne uka er det virkelig noe å feire også, for i løpet av uka som gikk bikket Undervisningmetoder 5 millioner visninger! Det er nesten ikke til å tro, og jeg må bare si TUSEN TAKK av hele mitt lærerhjerte til alle dere som følger, leser, bruker og engasjerer dere her på nettstedet!

Jeg tror jeg med trygghet kan si at Undervisningsmetoder er min store «passion» her i livet. Det høres kanskje rart ut at et nettsted kan bety så mye, men Undervisningsmetoder slik nettstedet er i dag, er et resultat av tusenvis av arbeidstimer på hverdager, i helger, i ferier, året rundt, i over 10 år.

Bak ligger en urokkelig tro på at vi kommer lengst ved å dele. Jeg håper at det jeg deler her kommer til nytte for mange! Og selvfølgelig håper jeg at gleden det gir meg, også smitter videre.

Det å dele gratis i så stor skala har ikke vært problemfritt. Etterhvert som nettstedet har vokst seg stort, har også kostnadene og investeringene vokst tilsvarende. Siden jeg ikke har noe forlag i ryggen, ble løsningen å ta pengene fra min egen bankkonto. Derfor er annonser og (frivillig) støtte via VIPPS er helt avgjørende for at dette går. Så – tusen takk til dere som støtter. Jeg er så glad og takknemlig for det!

Jeg skulle ønske jeg hadde tid til å skrive en personlig takk til alle sammen. Vit at jeg leser alle meldinger som kommer inn, og at jeg blir både glad og rørt over så mange fantastisk hyggelige tilbakemeldinger!

Jeg har mange planer for Undervisningsmetoder i tiden fremover, men jeg skal ikke røpe noe enda. Nå må jeg først se til å bli bra av denne hjernerystelsen.

I dagens blogginnlegg deler jeg en hel del læringsmateriell og aktiviteter til temaet multiplikasjon i matematikk: 10 oppgavehefter og bingoer til hver gangetabell, 12 puslespill (1-5-gangen) og 55 klypekort (1-10-gangen).

Dette er læringsmateriell jeg laget i sommer. Etter jeg ble truffet av en ball i hodet og fikk en kraftig hjernerystelse i oktober, strever jeg med hukommelsen. Gangetabellen måtte jeg lære på nytt. Det var en litt creepy, men dog interessant opplevelse for en mattelærer. Nå kan jeg gangetabellen på rams igjen, og er strålende fornøyd med det. Håper dette kan være til nytte for mange andre der ute også!

Alt læringsmateriell ligger ute til gratis nedlastning både på bokmål og nynorsk.

Tips gjerne en kollega du tror kan få bruk for det! ❤️

Legger ved bilder som viser litt av det som ligger ute. Direktelink finner du nederst i blogginnlegget.

Den lille gangetabellen, oversikt

10 Oppgavehefter – en til hver tabell

10 Multiplikasjonsbingoer – en til hver tabell

12 Puslespill (1-5 -gangen)

55 Klypekort, (1-10 -gangen)

Direktelink:

Denne siden finner du også under «Matematikk» oppe på hovedmenyen.

🤩 Matematikk – Multiplikasjon

Legg igjen en kommentar