5 MILLIONER VISNINGER!!! đŸ„ł 💐Bli med og feire med oppgavehefter, klypekort, puslespill, uteskoleaktiviteter m.m i multiplikasjon!

Velkommen til ukas «happy moment«!

Og denne uka er det virkelig noe Ä feire ogsÄ, for i lÞpet av uka som gikk bikket Undervisningmetoder 5 millioner visninger! Det er nesten ikke til Ä tro, og jeg mÄ bare si TUSEN TAKK av hele mitt lÊrerhjerte til alle dere som fÞlger, leser, bruker og engasjerer dere her pÄ nettstedet!

Jeg tror jeg med trygghet kan si at Undervisningsmetoder er min store «passion» her i livet. Det hĂžres kanskje rart ut at et nettsted kan bety sĂ„ mye, men Undervisningsmetoder slik nettstedet er i dag, er et resultat av tusenvis av arbeidstimer pĂ„ hverdager, i helger, i ferier, Ă„ret rundt, i over 10 Ă„r.

Bak ligger en urokkelig tro pÄ at vi kommer lengst ved Ä dele. Jeg hÄper at det jeg deler her kommer til nytte for mange! Og selvfÞlgelig hÄper jeg at gleden det gir meg, ogsÄ smitter videre.

Det Ă„ dele gratis i sĂ„ stor skala har ikke vĂŠrt problemfritt. Etterhvert som nettstedet har vokst seg stort, har ogsĂ„ kostnadene og investeringene vokst tilsvarende. Siden jeg ikke har noe forlag i ryggen, ble lĂžsningen Ă„ ta pengene fra min egen bankkonto. Derfor er annonser og (frivillig) stĂžtte via VIPPS er helt avgjĂžrende for at dette gĂ„r. SĂ„ – tusen takk til dere som stĂžtter. Jeg er sĂ„ glad og takknemlig for det!

Jeg skulle Þnske jeg hadde tid til Ä skrive en personlig takk til alle sammen. Vit at jeg leser alle meldinger som kommer inn, og at jeg blir bÄde glad og rÞrt over sÄ mange fantastisk hyggelige tilbakemeldinger!

Jeg har mange planer for Undervisningsmetoder i tiden fremover, men jeg skal ikke rÞpe noe enda. NÄ mÄ jeg fÞrst se til Ä bli bra av denne hjernerystelsen.

I dagens blogginnlegg deler jeg en hel del lĂŠringsmateriell og aktiviteter til temaet multiplikasjon i matematikk: 10 oppgavehefter og bingoer til hver gangetabell, 12 puslespill (1-5-gangen) og 55 klypekort (1-10-gangen).

Dette er lÊringsmateriell jeg laget i sommer. Etter jeg ble truffet av en ball i hodet og fikk en kraftig hjernerystelse i oktober, strever jeg med hukommelsen. Gangetabellen mÄtte jeg lÊre pÄ nytt. Det var en litt creepy, men dog interessant opplevelse for en mattelÊrer. NÄ kan jeg gangetabellen pÄ rams igjen, og er strÄlende fornÞyd med det. HÄper dette kan vÊre til nytte for mange andre der ute ogsÄ!

Alt lÊringsmateriell ligger ute til gratis nedlastning bÄde pÄ bokmÄl og nynorsk.

Tips gjerne en kollega du tror kan fĂ„ bruk for det! ❀

Legger ved bilder som viser litt av det som ligger ute. Direktelink finner du nederst i blogginnlegget.

Den lille gangetabellen, oversikt

10 Oppgavehefter – en til hver tabell

10 Multiplikasjonsbingoer – en til hver tabell

12 Puslespill (1-5 -gangen)

55 Klypekort, (1-10 -gangen)

Direktelink:

Denne siden finner du ogsÄ under «Matematikk» oppe pÄ hovedmenyen.

đŸ€© Matematikk – Multiplikasjon

Legg igjen en kommentar