HALLOWEEN: lesebingo, skriveoppgaver, spill og mye mer!

HIPP HIPP HURRA! Dette er første blogginnlegg på splitter ny nettside! Kanskje et lite steg for menneskeheten, men et stort steg for meg. De siste månedene har jeg jobbet «døgnet rundt» med IT-konsulenter her i Norge, og et teknisk team i Danmark – og i tillegg har jeg holdt oppe produksjonen og laget masse nytt materiell. Så mange utfordringer! Aldri før har jeg vel vært mer takknemlig for å ha høstferie.

Nå er nettsiden på plass, men alle de nesten 250 sidene her på nettstedet må settes opp på nytt. I tillegg er det enorme mengder av materiell som venter på å bli publisert. Jeg beklager at ikke alt er på plass enda, men jeg skal bruke månedene fremover godt. I promise!! 🙂

Nå er målet å få inn nok penger til å dekke alle utgifter – også krysser jeg fingrene for å få et lite overskudd som kan dekke nye investeringer. For her er det mange prosjekter på gang!

TUSEN TAKK til alle som heier – nå for tiden tar jeg til meg alle lykkeønskninger jeg kan få! Det er fantastisk å kunne dele dette med dere alle; gleden over å være lærer, få lov til å drive med undervisning, og gjøre det man kan for å bidra til å gjøre verden litt bedre hver eneste dag. Det er ikke bare innmari gøy, men også så utrolig meningsfullt.

Dagens tema er halloween. Nytt læringsmateriell til temaet er blant annet lesebingo der elevene får øve på å lese med innlevelse, stigespill, leseforståelseoppgavene «fra ord til bilde», skriveoppgaver «det hjemsøkte huset», «planlegg en halloween-fortelling», «kokebok for sultne hekser» og et nytt puslespill for å øve på engelske gloser til temaet.

Inne på temasiden finner du også silhuettoppgaver, kryssord, domino, bingo, ordpuslespill, spill med førstlyd/midtlyd/sistelyd, monsterleksikon, letekryss, regnefortellinger, tekstoppgaver i matematikk, formingsoppgaver, videoer og aktuelle linker.

Alt læringsmateriell ligger ute til gratis nedlastning både på bokmål og nynorsk.

Tips gjerne en kollega du tror kan få bruk for det! ❤️

Legger ved bilder som viser litt av det som ligger ute. Direktelink finner du nederst i blogginnlegget.

Lesebingo: Å lese med innlevelse

Stigespill, 2 versjoner

Fra ord til bilde, BM/NN/ENG

Det hjemsøkte huset, ordklasser

Planlegg en halloween-fortelling

Kokebok for sultne hekser

Puslespill BM/NN/ENG

Direktelink:

HØYTIDER OG MARKERINGER: Halloween

4 kommentarer om “HALLOWEEN: lesebingo, skriveoppgaver, spill og mye mer!”

Legg igjen en kommentar