ÅRSTIDEN HØST: Sopp-plansje, uteskole, skriveoppgaver, domino med lesetekster, ordpuslespill og MYE MER!

HØSTEN 2023: Endelig er det tid for skoleårets første blogginnlegg!

Jeg kan nesten ikke tro det. Etter to lange år med kraftig hjernerystelse som en følge av å ha blitt truffet av en ball i hodet ute i skolegården, er jeg tilbake som kontaktlærer!

I år er jeg kontaktlærer på 3. trinn på en barneskole i Oslo. Etter alt jeg har vært igjennom er jeg utrolig takknemlig for å kunne være kontaktlærer igjen. Når jeg kommer inn i klasserommet og står foran elevene føler jeg at dette – AKKURAT DETTE! – er det jeg vil, og ingenting annet. Jeg føler meg hjemme.

Det er lærer jeg vil være.

På fritiden driver jeg Undervisningsmetoder. I lærerhverdagen opplever jeg så altfor ofte at jeg ikke har det jeg føler jeg trenger til undervisningen. Her på Undervisningsmetoder har jeg derfor laget et nettsted som skal være åpent for alle. I undervisningen ser jeg hvilket materiell jeg/vi trenger, eller gjerne skulle hatt. I tillegg kommer det stadig inn ønsker fra lærere over hele landet.
Alt jeg lager, legger jeg ut til nedlastning her. Det aller meste av læringsmateriellet er gratis, noe ligger ute i nettbutikken.

Nå har det allerede blitt FLERE TUSEN (!!!) filer og aktiviteter, OG DETTE ER BARE BEGYNNELSEN!

Jeg bor i en leilighet på 37 kvadrat på Tøyen. Hele leiligheten min har blitt et stort kontor!

I takt med at nettstedet har vokst seg større og større, har jeg måttet investere i stadig mer utstyr og materiell. Jeg har ikke lenger sofa og TV, for det måtte ut til fordel for større kontorpult og skap til oppbevaring. Etter hvert håper jeg derfor å få et eget kontorlokale. Her i Oslo er det dyrt, så jeg har begynt å innse at jeg kanskje må flytte ut av byen. Hvis noen har gode råd, så tar jeg gjerne imot!

Over til dagens tema: HØST! Årstiden høst har nå fått sin egen temaside. Den finner du under naturfag oppe på hovedmenyen. HER ER DET MYE FINT!!! Mye er helt gratis, noe er lagt ut i nettbutikken. I tillegg har jeg laget enda en temaside under naturfag: Sopp!

JEG ER SÅ GLAD for å kunne dele dette med dere, for det er resultatet av utallige timer med arbeid! Da er det en god følelse å vite at det vil komme til nytte.

På den nye temasiden HØST finner du blant annet:

-3 ordpuslespill
-høst-bingo/uteskole
-4 dominoer med lesetekster om årstidene
-hentediktat, 24 ord, med fotokort/uteskole
-silhuettoppgaver
-boksskjema, faktatekst
-ordstafett/uteskole
-les, tegn og fargelegg!
-plansje: 5 spiselige sopper!/uteskole
-trekkfugler/standfugler, div
-bokomtale
-matematikk: å regne med kastanjenøtter/uteskole
-halvering/uteskole
-natursti/uteskole
-naturvev/uteskole
-sanger

… OG MYE MER!!!

Alt læringsmateriell ligger ute både på bokmål og nynorsk.

Tips gjerne en kollega du tror kan få bruk for det! 

Direktelinker:

NATURFAG: Høst

NATURFAG: Sopp

Ønsker du å få nyheter på mail? Skriv e-mailadressen din i feltet «Få nyheter på e-mail» til høyre på siden.

Følg Undervisningsmetoder i sosiale medier:

Legg igjen en kommentar