17. mai: Ordliste med bilder

Her kommer 17.mai-ordlista! E-N-D-E-L-I-G =)

Denne ordlista tok litt tid å lage fordi jeg rett og slett ikke klarte å bestemme meg for hvordan den skulle være. Derfor ble den heller ikke ferdig tidsnok til å være med i forrige blogginnlegg. Men nå kommer den – sent, men godt!

Versjonen jeg endte opp med består av 19 ord. På plakaten er ordene plassert mer eller mindre tematisk: bakgrunnen for feiringen, selve feiringen, og slottet/kongefamilien. Hvert ord er illustrert med store bilder. Og selvfølgelig måtte jo selve ordlista også pynte seg til anledningen.

Jeg håper denne vil være til hjelp og støtte for minoritetsspråklige elever, men også etnisk norske elever.

Vær obs på at ordlista må printes ut i A3-format.

Du finner den inne på temasiden «17. mai», der den ligger ute til gratis nedlastning både på bokmål og på nynorsk!

Undervisningsmetoder.com – for raus og fri delingskultur i skolen

Legg igjen en kommentar