Stortingsvalget 2021: Natursti, hentediktat, sant eller usant, og mye mer!

«DETTE! DETTE ER JO PUR LYKKE!», utbrøt jeg, idet jeg traff en kollega med kaffekoppen i hånda, klar for helg.

I en uke har vi jobbet med temaet «Valg og demokrati». Vi har lært oss mange ord og begreper, vært og besøkt Stortinget på Karl Johan, vi har skrevet, hatt muntlige aktiviteter, sett videosnutter, hatt natursti, jobbet med argumenterende tekster, og rett og slett bare gjort SÅ mye gøy! Tenk at en gjeng med tredjeklassinger kan være så engasjert i Stortingsvalget! Det er jammen deilig å være lærer når elevene bobler av engasjement og læringsglede. Vi fortsetter med å fordype oss i samme tema en uke til, og jeg kan ikke si annet enn at jeg GLEDER MEG!

Jeg har så mye å fortelle, og som vanlig er det vanskelig å skrive kort – men denne gangen skal jeg virkelig gå inn for å prøve på nettopp det.

Den nye temasiden heter «Valg og demokrati» – med Stortingsvalget 2021 som undertittel. Temasiden finner du fra nå av under SAMFUNNSFAG oppe på hovedmenyen.

Her finner du videosnutter sortert tematisk slik at det skal bli lett å finne frem til akkurat det du trenger, en veldig fin muntlig aktivitet å bruke til temaet (og ellers!), aktiviteten SANT ELLER USANT?, hentediktat, natursti, med mer.

ANNONSE

Alt læringsmateriell ligger ute til gratis nedlastning både på bokmål og nynorsk.

Tips gjerne en kollega du tror kan få bruk for det! ❤️

Legger ved bilder som viser litt av det som ligger ute. Direktelink finner du nederst i blogginnlegget.

Sant eller usant? Redigerbar

Hentediktat, 15 oppgaver

Natursti med 15 poster + lag selv

Direktelinker

SAMFUNNSFAGValg og demokrati

UTESKOLENaturstier

Vil du gi et bidrag til Undervisningsmetoder?

VIPPS: 404 50 207

Legg igjen en kommentar